Workshops tijdens de Week van de opvoeding

Opvoeden doe je nooit alleen. Op 6 oktober gaan we graag met ouders in gesprek en zijn er leuke workshops. Bij Cascade is er op twee tijdstippen een workshop waarin we graag van u horen wat het voor u betekent om een goede ouder te zijn. En welke steun u misschien kunt gebruiken.

Datum: Woensdag 6 oktober

Locatie: Cascade, Hoge Kade 5

Workshop: “Vertel eens...”

Wat betekent het voor u om een goede ouder te zijn? Welke steun kunt u hierbij gebruiken? Kom om 14.00 of 15.30 uur luisteren en vertellen tijdens gesprekken van anderhalve uur onder leiding van Maud Wilms. Zij inspireert met verhaal en lied, en leidt het gesprek. U geeft uw kind graag een goede start, wat zou u hierbij kunnen helpen in uw ouderschap of tijdens de zwangerschap om een stevige ouder te zijn? Wat heeft u gemist aan ondersteuning, of waar hoopt u op? Aanmelden kan met naam, telefoonnummer en emailadres en voorkeurstijd via info@sophia.nl of 078 682 24 16.

Het Leesfeest

Kom van 12.30 tot 17.00 uur het leesfeest vieren! Leren lezen is een feest voor kinderen én (groot)ouders. Op dit Leesfeest krijg je tips om het leren lezen zo vlot en vloeiend mogelijk te laten verlopen. Er is een spannende speurtocht in de bieb en u gaat samen met uw kind aan de slag met leuke letterspelletjes.

Informatiemarkt 0 tot 6 jaar

Op 6 oktober kunt u bij Cascade van 13.00 tot 17.00 uur ook vragen stellen over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind. Stel uw vragen aan organisaties die met u kunnen samenwerken: JGZ, Jeugdteam, Sociaal Wijkteam, kinderfysio, peuterspeelzalen, kinderopvang, logopedie, onderwijs, buurtgezinnen en HI5Ambacht.