Duurzaam wandelen door Ambacht

Heeft u tijdens de feestdagen vrije tijd over? Ga gezellig wandelen! Gedurende de duurzame route door Ambacht komt u langs allerlei locaties waar u iets kunt leren over uw eigen gemeente en duurzaamheid.

Nu het coronavirus maar aanhoudt en we niet van huis kunnen, wordt onze thuisomgeving nog belangrijker. Maar dat gevoel van herwaarderen en je thuis voelen kunt u ook doortrekken naar uw eigen stad, en zelf de hele planeet!

Een frisse blik

Dat is precies waar de duurzame wandelroute door Ambacht voor bedoeld is. Een frisse neus halen en tegelijkertijd op een andere manier naar uw eigen gemeente kijken. Misschien loopt u langs plaatsen waar u nooit eerder bent geweest. En naast het feit dat beweging goed voor uw gezondheid is, leert u bij iedere locatie iets over duurzaamheid (in Ambacht).

De route

De duurzame wandelroute heeft de vorm van een acht en bestaat zodoende uit een grote en een kleine lus. De korte route is ongeveer 3,25 kilometer en de lange route ongeveer 6 kilometer. Natuurlijk kunt u er ook kiezen om de hele acht uit te wandelen. Klik hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide informatie over alle duurzame locaties die u gedurende de wandeltocht bezoekt.

Duurzame wandelroute door Ambacht