Dankjewel, Sander en Lars!

Vandaag bedankte burgemeester Jan Heijkoop namens de gemeente Sander en Lars van de Ambachtse Reddingsbrigade voor hun inzet in Limburg afgelopen zomer.

Deze zomer kreeg Limburg te maken met flinke wateroverlast. In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 juli werd ondersteuning ingeroepen van eenheden van de nationale vlettenvloot van de reddingsbrigades in ons land. 

De Ambachtse Reddingsbrigade gaf direct gehoor aan die oproep. In het holst van de nacht vertrokken Sander de Winter en Lars Kramer met een boot van Ambacht naar Limburg, waar zij zich vol overgave inzetten. Daar hebben we zeer veel waardering voor. Burgemeester Jan Heijkoop bracht die waardering vandaag persoonlijk over aan Sander en Marlies Speelman, bestuurder van de Ambachtse Reddingsbrigade. Lars was helaas verhinderd. 

Trots

Burgemeester Jan Heijkoop: "Goed dat onze Reddingsbrigade zelfs in het holst van de nacht te hulp kan schieten, zoals ze dat deden bij de overstromingen in Limburg afgelopen zomer. Dat is toch wel iets bijzonders en kan alleen als de organisatie op orde is. Dat is gelukkig zo, dankzij het bestuur. Daarom bedank ik hierbij niet alleen Sander en Lars, maar ook het bestuur van de Ambachtse Reddingsbrigade. Ambacht mag trots zijn op zijn Reddingsbrigade!"

Burgemeester bedankt Reddingsbrigade

Burgemeester Jan Heijkoop bedankt de Ambachtse Reddingsbrigade voor haar inzet tijdens hoog water in Limburg, afgelopen zomer.

Na zijn dankwoord gaf de burgemeester bloemen en Ambacht Veilig-isolatiebekers aan Sander en voorzitter Marlies. Lars ontvangt die later via Sander.

Informatie over de Ambachtse Reddingsbrigade vindt u op rbhiambacht.nl.