Dank aan onze veteranen

Ook dit jaar kunnen we onze veteranen niet gezamenlijk bedanken voor hun inzet. Daarom zonden de burgemeesters van Zwijndrecht en Ambacht hen een dankbrief.

Ook dit jaar verhinderen de coronamaatregelen een samenkomst van veteranen in de Zwijndrechtse Waard. Doorgaans bedanken de burgemeesters van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht de veteranen bij die gelegenheid voor hun militaire diensten in het belang van ons land.

Om hen toch persoonlijk te bedanken, zonden de burgemeesters samen een dankbrief aan alle veteranen in de Zwijndrechtse Waard:

 

Beste veteraan,

De lokale Veteranendag gaat dit jaar wederom niet door. Helaas is het coronavirus nog onvoldoende onder controle. We richten ons nu op 2022 en hopen dan in levenden lijve onze grote waardering aan u te kunnen uiten.

Want ook al ontmoeten we elkaar niet live, onze waardering voor u als veteraan is dit jaar onverminderd groot. Weet dat we aan u denken en weet dat wij u willen blijven bedanken voor uw onvermoeibare inzet.

En dat doen we dit jaar niet alleen op papier. De bijgaande chocolade dient als coronaveilig alternatief voor een warme handdruk en een dankbare blik. Geniet ervan.

Graag tot volgend jaar, graag tot een sprankelende Veteranendag in 2022.

WHJM van der Loo
burgemeester Zwijndrecht

J. Heijkoop
burgemeester Hendrik-Ido-Ambacht