Zomerparkdag 2022 - Welkom terug!

Op zaterdag 27 augustus vieren we weer een traditionele Zomerparkdag!
Hieronder vindt u de plattegrond en een overzicht van optredens en demonstraties.

Zomerparkdag plattegrond

Programma optredens en demonstraties 2022

Wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Een dag om naar uit te kijken!  Het is dé dag waarop we onze vrijwilligers, verenigingen en organisaties in het zonnetje zetten. We bedanken de Ambachtse vrijwilligers voor de waardevolle inzet voor hun vereniging of organisatie. De Zomerparkdag is ook dé dag waarop u kennis kunt maken met verenigingen en organisaties uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het thema van deze 19e editie is: Welkom terug! Want we zijn blij dat we na twee jaar weer een ouderwetse Zomerparkdag kunnen organiseren. En de verenigingen en organisaties zien u ook graag terug bij hun kraam!

 

Vaakgestelde vragen

Datum, tijd en locatie

Zaterdag 27 augustus 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. 
Vanaf winkelcentrum Louwersplein loopt u via de kleedjesmarkt door het Baxpark richting het evenemententerrein voor de Ridderhal. Hier vindt u de kramen van de verenigingen tot aan het begin van de Tesselschadestraat. De kramenrij gaat over in de commerciële braderie die loopt tot aan winkelcentrum De Schoof. 

Aanmelden vereniging/organisatie

De aanmeldtermijn is gesloten. Hebt u de afgelopen maanden van ons geen mail ontvangen en deed u voorgaande jaren altijd mee? Mail dan naar evenementen@h-i-ambacht.nl.  

Kleedjesmarkt/vrijmarkt

Tijdens de Zomerparkdag is er een vrijmarkt voor het verkopen van kinderspeelgoed en andere leuke spulletjes. De markt wordt gehouden in het Burgemeester Baxpark bij de Antoniuslaan. Vooraf inschrijven, aanmelden en dergelijke is niet nodig.  
Deelnemers aan de vrijmarkt melden zich tussen 8.30 uur en uiterlijk 9.45 uur bij  de verkeersregelaars op de Parkeerplaats Burgemeester Baxpark langs de Antoniuslaan (inrit ter hoogte van de Avelingen) 
De verkeersregelaars wijzen een locatie aan. U kunt geen plaats vooraf reserveren. Er is een aantal regels om alles in goede banen te leiden.    

Braderie

Van Winkelcentrum De Schoof tot aan halverwege de Tesselschadestraat organiseert Kroko's evenementen een braderie. Wilt u hier een kraam huren? Neem voor meer informatie contact op met Kroko's evenementen: https://krokos-evenementen.nl

Programma

Ook dit jaar treden er verenigingen op en geven zij demonstraties. De tijden en locatie vindt u in het programma

Ik vind niet het antwoord op mijn vraag

Mail dan uw vraag naar evenementen@h-i-ambacht.nl.

 

Eerdere Zomer(park)dagen

2008: video van foto's Zomerdag​​​​​
2009: video van Zomerdag en Baxpop (Petra Verhoeven)
2010: video van Zomerdag (Melvin Mast)

2013: enkele foto's Zomerparkdag
2014: fotoalbum Zomerparkdag (Cees van Meerten/FotoExpressie)
2015: fotoalbum Zomerparkdag (Cees van Meerten/FotoExpressie)

2015: video Zomerparkdag (Visual Music) 
2016: video Zomerparkdag (Visual Music)
2017: video Zomerparkdag(Visual Music)
2018: video Zomerparkdag (Weekblad De Brug)
2019: video Zomerparkdag (Weekblad De Brug)

IFrame